Echipa este formată din două persoane care se ocupă de această activitate full-time, patru persoane part-time și voluntari. Însă ne dorim ca asociația noastră să crească, în echipa noastră fiind întotdeauna loc pentru iubitori de natură și pescuit.

Membri full-time

Andrei Togor
Andrei Togor
Președintele asociației, absolvent de piscicultură și specializat în ihtiologie, ”respiră pești”. Omul pe care orice asociație de pescari ar trebui să îl aibă. Îndrăgostit ireversibil de natură și în special de râuri sălbatice, pasionat pescar la muscă artificială. ”Avocat piscicol” de nevoie și inițiator de activități non-formale destinate tinerilor.
Marcus Drimbea
Marcus Drimbea
Vicepreședintele asociației, tânăr pasionat de natură, protecția mediului și biodiversitatea din județul Bihor. A intrat in echipa de voluntari a APS Aqua Crisius în 2016, după ce câștigat o tabără Junior Ranger, fiind protagonistul filmului ”De ce Junior Ranger?”.

Membri part-time

Bogdan Grădinaru
Bogdan Grădinaru
Vicepreședintele și juristul asociației, ne ajută enorm la diferitele evenimente pe care le organizăm, datorită ascuțitului simț practic pe care îl are. Pescar la muscă artificială, este omul care ne-a reprezentat cel mai mult în teren.
Georgiana Vlaș
Georgiana Vlaș
”Furnica” din spatele proiectelor Aqua Crisius. Seriozitatea și puterea de muncă o definesc cel mai bine. Specializată în management de proiecte, arii naturale protejate și avizarea activităților de pe teritoriul acestora. Certificată ca ”ranger” și ”expert accesare fonduri structurale și de coeziune”.
Moise Chirodea
Moise Chirodea
Cel mai tânăr membru al Consiliului Director, a intrat în echipa noastră ca urmare a participării în 2 tabere ,,Junior Ranger”. Este omul care ”pune osul la treabă”, ajutând cu plăcere în diferitele activități în care este implicat, de la manipularea camerelor cu senzor de mișcare, monitorizarea speciilor de pești, până la amplasarea de panouri informative/tematice și animarea tinerilor în tabere.
 Paul Dăscălescu
Paul Dăscălescu
Pescar entuziast, salvator de vieți (la propriu) suntem mândri să facă parte din echipa noastră.

Membri onorifici

Mihai Togor
Mihai Togor
Fondatorul Aqua Crisius, a fost președintele asociației pentru mai bine de 10 ani. Mare iubitor de natură și entuziast pescar, în prezent este comisar al Gărzii Naționale de Mediu, Comisariatul Județean Bihor. Aqua Crisius a reprezentat o ”rampă de lansare” pentru el, după ce a pus ordine în pescuitul din județul Bihor, combătând monopulul existent până la momentul respectiv.
Marius Poienariu
Marius Poienariu
Membru fondator și al Consiliului Director, pasionat de natură în multe forme (creșterea plantelor rare, viticultură, silvicultură, pescuit, vânătoare, drumeție).
Sorin Dumitraș
Sorin Dumitraș
Co-fondator al asociației, mare și versatil pescar, care își confecționează singur bilele pentru crap, dar prinde și păstrăvi la muscă artificială. Persoană mai optimistă greu găsești. Sorin e de obicei responsabil cu buna dispoziție.

Voluntari

Daniel Bușu
Daniel Bușu
Pescar iscusit și protectorul faunei acvatice și a mediului înconjurător, în general. Crescut la munte și dornic să ajute atunci când poate.
Georgiana Groze
Georgiana Groze
Fire creativă, sociabilă și amuzantă. O bună ascultătoare și îi place să lucreze în echipă, fiind mereu energică și optimistă.
Daniel Șinca
Daniel Șinca
Pentru el peștii sunt o obsesie, nu degeaba este poreclit și ”Vidra”. Administratorul celui mai bun lac de pescuit din România. Altruismul său e întotdeauna la cote extreme.
Claudiu Tița
Claudiu Tița
Pasionat de munte, pești și tot ce înseamnă natură. Cel mai activ voluntar al nostru din zona Munților Făgăraș, omul care face tot posibilul să se implice activ în toate activitățile care vizează managementul piscicol din zonă.
Ada Urs
Ada Urs
Îndrăzneața, ambițioasă, amuzantă și o foarte mare iubitoare a naturii.
Bogdan Nechitei
Bogdan Nechitei
Un adevărat luptător împotriva braconajului piscicol, omul nostru de bază din Bucovina. Pasiunea lui Bogdan pentru natură și pești nu are limite, ar fi fost imposibil să nu colaborăm și să ne împrietenim cu el!
Elisa Blaj
Elisa Blaj
Plină de ambiții si cu dorința de a aduce o schimbare în bine a lumii în care trăim.
Mihail Macarie
Mihail Macarie
Cel mai recent voluntar, pescar împătimit, implicat în majoritatea evenimentelor importante pe care le-am organizat în ultima vreme, în special la populări!
Sonia Bodea
Sonia Bodea
Câștigătoarea detașată a tabărei Junior Ranger din 2018. Optimistă, altruistă și serioasă. Nu ”bagă abandon” când e ”rău rândul”.
David Chirodea
David Chirodea
Familiarizat cu natura înca din copilarie, fost participant în taberele Junior Ranger, în prezent este membru voluntar al asociației noastre.
Andrei Covaci
Andrei Covaci
Briliantul asociației noastre este singurul elev din județul Bihor care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat în anul 2023. Pasionat de natură și oricând dispus să dea o mână de ajutor!