Finalizare plata - Tarif anual pescuit 2021

Ai nevoie de ajutor?
Echipa noastra de Customer Care este gata sa te ajute.

Marcus Drimbea
Marcus Drimbea
Customer Care Support
08:00 – 16:00, de Luni pana Vineri

1. Informatii personale:

asigura-te ca nr. de tel/adresa de email este corecta pentru a putea sa iti trimitem carnetul de membru/permis!
este folosit strict pentru emiterea permisului de pescuit!

2. Detalii permis:

3. Total de plata: 130

4. Finalizare comanda

Acord prelucrare date personale membri fideli - DECLARATIE DE CONSIMTAMANT PRELUCRARE DATE PERSONALE (GDPR) ...

Informatie destinata celor care AU MAI FOST MEMBRII ASOCIATIEI

Conform cerintelor Regulamentului General de Protectia Datelor (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Asociatia Pescarilor Aqua Crisius Oradea are obligatia de a administra in conditii de sigurantasi numai pentru scopurile specificate: prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal in baza de date in format electronic, parolat, strict doar pentru notarea lor pe documentele de pescuit, nu si in alte scopuri cu alt caracter.

Conform Regulamentului General de Protectia Datelor (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Potrivit art. 11, alin (2), lit. c) a Statutului Asociatiei Aqua Crisius: excluderea membrilor are loc in caz de incalcare a reglementarilor in domeniul pescuitului sportiv-recreativ.

mai mult
sunt de acord cu prelucrarea si stocarea datelor mele cu caracter personal in baza de date a asociatiei APS Aqua Crisius. Am luat la cunostinta faptul că personalul asociatiei poate sa imi rețina carnetul de membru in cazul abaterii mele privind legislatia din domeniul piscicol.
solicit inscrierea in asocitatie