Finalizare plată - Tarif anual pescuit 2021

Ai nevoie de ajutor?
Echipa noastră de Customer Care este gata să te ajute.

Marcus Drimbea
Marcus Drimbea
Customer Care Support
08:00 – 16:00, de Luni până Vineri

1. Informații personale:

asigură-te că nr. de tel/adresa de email este corectă pentru a putea să îți trimitem carnetul de membru/permis!
este folosit strict pentru emiterea permisului de pescuit!

2. Detalii permis:

3. Total de plată: 130 RON

4. Finalizare comandă

Acord prelucrare date personale membri fideli - DECLARAȚIE DE CONSIMȚĂMÂNT PRELUCRARE DATE PERSONALE (GDPR) ...

Informație destinată celor care AU MAI FOST MEMBRII ASOCIAȚIEI

Conform cerințelor Regulamentului General de Protecția Datelor (UE) 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, Asociația Pescarilor Aqua Crisius Oradea are obligația de a administra în condiții de siguranta si numai pentru scopurile specificate: prelucrarea și stocarea datelor cu caracter personal în baza de date în format electronic, parolat, strict doar pentru notarea lor pe documentele de pescuit, nu și în alte scopuri cu alt caracter.

Conform Regulamentului General de Protecția Datelor (UE) 2016/679, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Potrivit art. 11, alin (2), lit. c) a Statutului Asociației Aqua Crisius: excluderea membrilor are loc în caz de încălcare a reglementărilor în domeniul pescuitului sportiv-recreativ.

mai mult
sunt de acord cu prelucrarea și stocarea datelor mele cu caracter personal în baza de date a asociației APS Aqua Crisius. Am luat la cunoștință faptul că personalul asociației poate să îmi rețina carnetul de membru în cazul abaterii mele privind legislația din domeniul piscicol.
solicit înscrierea în asociație