CUPA LILIACULUI CARPATIN 2016

CUPA LILIACULUI CARPATIN 2016

Valea Iadului a găzduit în perioada 27-29 mai a III-a ediție a openului Cupa Liliacului Carpatin, etapă din cadrul Campionatului Național. La competiție s-au înscris 22 de muscari care au pescuit în 6 manșe pe pista de concurs ce a avut o lungime de 10 km, fiind situată în amonte de barajul Leșu.La doi ani de la debut, Cupa Liliacului Carpatin a devenit o etapă din calendarul competițional extrem de apreciată,datorită faptului că în urma formularelor de feedback ce le completează participanții la sfârșitul competiției ținem cont de sugestiile făcute de aceștia.

S-au prins 646 de pești de către cei 22 de participanți, într-un concurs cu șase manșe a câte două ore,atmosfera fiind una relaxata,într-o zi cu  soare,vreme superbă,caldă,fără nici măcar un strop de ploaie.Printre noutățile competiției din acest an ne-am bucurat de prezența celor  de la Bucovina care au venit pentru prima oară la noi la concurs.

Au fost amenajate 26 de standuri pe pista de concurs,care s-a întins pe 10 km, cu o zonă de circa 1 km între cele două sectoare, zonă lăsată pentru antrenament și cu un acces mai dificil.

Din cei 646 de pești prinși, marea majoritate au fost păstrăvi, lipan s-a prins relativ puțin, circa 10% din totalul peștilor capturați.Cea mai mare captură a fost un păstrăv de 28 cm prins de Dorin Hirișcău.

Locul I a fost ocupat de Florin Buzaș,

Pe locul II s-a situat Ioan Dejeu.

Locul al III-lea a revenit lui Alin Hirișcău.

Sponsorul nostru principal a fost FlyFishing Outlet, singurul și cel mai complet magazin online dedicat exclusiv pescarilor la muscă din România cu cele mai bune prețuri la branduri de top, care ne-a sponsorizat cu tricouri pentru toți concurenții și vouchere în valoare de 1300 de lei pentru primii trei clasați și cea mai mare captură. De asemenea, RNP ne-a pus la dispoziție pista de concurs, Merita Bioși Balta Merita Bio ne-au oferit produse cu specific local, iar Troutline.ro ne-a acordat discounturi la materialele achiziționate de pe site de 25% pentru locul I, 20% pentru locul II și de 15% pentru locul III, Cea mai mare captură și concurenții care au fost lideri de manșă, iar restul participanților au beneficiat de un discount de 10%.

 


CUPA LILIACULUI CARPATIN 2015

CUPA LILIACULUI CARPATIN 2015

Cupa Liliacului Carpatin, primul concurs din cadrul Campionatului Național de Pescuit la Muscă Artificială din 2015, a avut loc în perioada 15-17 mai pe Valea Iadului. La competiție s-au înscris 22 de pescari, care au concurat în 6 manșe pe cele 3 piste de concurs poziționate în amonte și aval de Lacul Leșu,acest open fiind la a II-a ediție, organizată și promovată de dl. Andrei Togor.

Citeşte mai departe...