Excursii organizate

Activitatea Aqua Crisius include organizarea de excursii în care cei care ni se alătură vor beneficia de activități relaxante, dar și cultural-educative. Scopul nostru este ca toți cei care ni se alătură să fie mai aproape de natură, descoperind frumusețile acesteia.

Pentru a vedea specia endemică liliac carpatin (Syringa josikaea), nufăr termal (Nymphaea lotus var. thermalis) sau bujorul banatic (Paeonia officinalis ssp. banatica) sau, în general, pentru a descoperi valori naturale din Țara Crișurilor, vă punem la dispoziție personal intruit care să vă ghideze spre locații unde aceste frumuseți pot fi întâlnite.

Este esențial, în special în cazul plantelor, să vă planificați vizita din timp, pentru a surprinde perioada de înflorire a speciilor!

Orientativ, liliacul carpatin este înflorit la început de iunie, nufărul termal august-octombrie și bujorul banatic la mijlocul lunii aprilie.

Avem nevoie de următoarele date de contact: nume, prenume, e-mail, telefon și metoda prin care dorți să fiți contactați (e-mail sau telefon).

Vreți să faceți o rezervare?

Dacă aveți nevoie de detalii, contactați-ne la numărul de telefon 0744.514.754 sau la adresa de email contact@aquacrisius.ro.